Reportagefotograaf

Reportagefotograaf legt sfeer van het moment vast

Bent u op zoek naar sprekende beelden gemaakt door een reportagefotograaf die de sfeer van het moment kan vastleggen? De ervaren fotograaf uit Amsterdam van Van den Eijnden Fotografie is hier zeer bedreven in. Zo heeft hij voor diverse magazines, tijdschriften, vakbladen, sponsored media en kranten verschillende reportagebeelden gemaakt. Hij is zeer ervaren in het in beeld brengen van een thema’s of onderwerpen door middel van een serie foto’s. Volgens hem is er altijd wel een bijzondere invalshoek of interessant verhaal te ontdekken. Hierdoor ontstaan er prachtige sfeerfoto’s, krachtige portretten en bijzondere foto’s van producten. Hij haalt het liefst het karakter van mensen naar boven in de foto’s die hij maakt. Het in scène zetten van foto’s is dan ook niet aan hem besteed. Het liefst legt hij momenten vast binnen een ontspannen en spontane sfeer. Meer weten over zijn werkwijze? Neem dan contact op!

Reportagefotograaf legt interessante verhalen vast

Echtheid en storytelling zijn belangrijke steekwoorden in het werk van deze reportagefotograaf. Hij gelooft er in dat ieder zijn eigen unieke verhaal te vertellen heeft. Door dit verhaal te ondersteunen met sfeervolle beelden die bijdragen aan het gevoel die het verhaal bij u oproept, wordt dit effect nog meer versterkt. Hij is dan ook meester in het observeren van situaties zodat hij precies op het juiste moment een kloppend plaatje kan schieten. Wilt u graag aanvullende beelden hebben voor bij een interview? Of een mooie sprekende cover? Daarmee is hij u graag van dienst. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reportagefotograaf

Reportagefotograaf is een veelzijdig type

Naast reportagefotograaf is deze fotograaf van nog veel meer markten thuis. Zo heeft hij ook veel kennis van grafische producten en communicatie-uitingen. Zo heeft hij door zijn werk als designer en dtp-er veel kennis opgedaan over nabewerking in photoshop. De foto’s die hij maakt bewerkt hij altijd in zijn kenmerkende stijl waarbij u beelden van hoge kwaliteit kunt verwachten. Daarnaast heeft hij het vak van bedrijfsfotografie eigen gemaakt. Wilt u de corporate branding van uw bedrijf naar een hoger niveau brengen? Of wilt u foto’s laten maken van uw bedrijfspand? Ook als bedrijfsfotograaf is hij u graag van dienst. Neem contact op om te bespreken wat hij voor u kan betekenen.