Fotograaf Amsterdam

Ervaren fotograaf in Amsterdam

Op zoek naar een ervaren fotograaf in Amsterdam? Roland Van den Eijnden is freelance fotograaf die de juiste moment ziet aankomen om een prachtplaat te schieten. Een fotograaf moet namelijk kunnen kijken, zien, acteren en regisseren. Hij zorgt ervoor dat hij mensen instrueert en op hun gemak stelt. Hierdoor ontstaan de meest spontane foto’s. Naast zijn fotografie werkzaamheden is hij ook werkzaam als designer en dtp-er. Deze kennis van communicatie en (reclame)drukwerk uitingen komen zeer van pas bij het fotograferen. Het nabewerken van foto’s met photoshop kent voor hem geen geheimen. Als freelance fotograaf is hij vooral werkzaam voor diverse relatiemagazines maar hij zet u ook graag op de foto! Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.

Ervaren fotograaf in Amsterdam met eigen studio

Wist u dat deze ervaren fotograaf in Amsterdam over een eigen mobiele studio beschikt? Wanneer het weer er zich niet naar leent of als u liever foto’s in een studio wilt laten maken, kan hij daarmee langskomen. Op die manier hoeft u ook niet af te reizen naar een andere locatie maar komt de fotograaf gewoon bij u thuis! Hij beschikt over flitsapparatuur en diverse andere professionele apparatuur om foto’s van hoge kwaliteit te schieten. Voor het maken van foto’s maakt hij graag gebruik van bestaand licht zoals het zonnetje die mooi naar binnen valt. Wanneer de omstandigheden daar zich niet naar lenen kan er gebruik worden gemaakt van flitslicht. Ook geeft flitslicht voor bepaalde type foto’s juist een adembenemend effect. Benieuwd geworden naar wat deze ervaren fotograaf in Amsterdam voor u kan betekenen? Neem contact op!

Fotograaf Amsterdam

Ervaren fotograaf in Amsterdam beschikbaar in heel Nederland

Wist u dat deze fotograaf in Amsterdam ook beschikbaar is door heel Nederland? Met zijn mobiele studio komt hij graag bij u langs! Nadat de fotoshoot is geweest worden de beelden uiteraard zorgvuldig na bewerkt. Deze worden altijd bewerkt in zijn eigen kenmerkende stijl. Hiervoor gebruikt hij photoshop waar hij als dtp-er ruimschoots ervaring mee heeft opgedaan. Heeft u zelf bepaalde voorkeuren voor de foto’s? Geef dit vooral van tevoren aan zodat de fotograaf daar rekening mee kan houden. Waarschijnlijk heeft u al een goede indruk gekregen van hem, maar deze fotograaf uit Amsterdam heeft nog meer te bieden! Zo is hij ook zeer bedreven in het vak van bedrijfsfotografie en reportagefotografie. Dus bent u op zoek naar een reportagefotograaf of bedrijfsfotograaf? Ook daarvoor bent u bij hem aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.